PSYCH-K

Què és PSYCH-K®?
PSYCH-K® és un mètode que facilita el canvi de creences subconscients limitants.

Què són les creences? Exprimentem, en la vida, el que estem programats per creure.
No vivim el món tal i como és, sinó com el pensem i el sentim. I cadascú pensa i sent el seu món en funció del seu sistema de creences. Reaccionem al nostre entorn segons la nostra programació, que és bàsicament infantil: des de la nostre més tendra infància, hem anat rebent informació dels nostres pares, educadors, amics; sobre com és el món, qui som nosaltres, del que som capaços i del que no; el que està bé i el que està malament, el que es pot fer i el que no…

Sobre la base de tota aquesta informació, i també com a resultat de les nostres pròpies experiències, hem anat construint una sèrie de conclusions que hem generalitzat com a veritats. I aquestes veritats absolutes han passat a formar part del que avui anomenem les nostres creences.

Com es creen les creences?
Una gran part de les creences que dirigeixen avui la nostra vida les incorporen durant la infància, quan la nostre ment racional encara no estava desenvolupada i, per tant, no teníem capacitat per qüestionar la seva veracitat. Aquestes creences van passar automàticament a formar part de la nostra programació subconscient.

Des dels 0 als 6 anys, els nens estan principalment en estat Delta i Theta d’ones cerebrals, és a dir, una espècie d’estat de trànsit on tota la informació que escolten i veuen la absorveixen sense qüestionar-se-la, ja que la seva ment racional (les ones Alfa i Beta) no comencen a desenvolupar-se fins passats els 6 anys. És precisament entre els 0 i els 6 anys quan ens socialitzen, és a dir, quan “ens eduquen” per comportar-nos en societat. Resulta evident que la majoria de creences que tenim no són nostres: són els programes que ens van grabar els nostres educadors (pares, mares, professors, amics) quan érem nens i no teníem encara la capacitat per raonar. Moltes d’aquelles idees van ser positives. Tot i que també és cert que moltes altres van ser creences limitants que, per antigues i/o incertes, avui ja no tenen raó de ser.

El nostre pensament és creador i, per tant, el que creiem acaba sent la nostra realitat, és a dir, el que veiem, sentim i experimentem. Així, el ser humà crea tant des del conscient com des del subconscient. De fet, entre el 95 i el 98% de les nostres conductes i actituds están gobernades per la nostra ment subconsicent!!! Per això, ens passa a vegades que ens fixen en un objectiu i, per molta voluntat que hi posem, no l’aconseguim. Això succeeix perquè tenim a nivell subconscient una o varies creences limitants al respecte (de l’estil: “jo no serveixo per això”, “jo no sóc capaç”, “no m’ho mereixo”, etc.).

Canviar les creences subconscients que ens están condicionant resulta fonamental per a poder aconseguir els nostres objectius a la vida. I aquí és on podem fer ús de l’eina que ens facilita el PSYCH-K®.

“Quan canvies la teva percepció, canvies la teva realitat“
(Eva Sandoval)

Com funciona el PSYCH-K®?
PSYCH-K® és un métode poderós que opera a nivell subconscient de la ment i funciona de manera ràpida, eficaç i senzilla: està basat en anys d’investigació de la divisió d’hemisferis cerebrals i proporciona diferents maneres per aconseguir un estat de “cervell-integrat”, que és l’ideal per l’aprenentatge i el canvi de creences subconscients. Quan tots dos hemisferis del cervell estan en comunicació simultània (“integrats”) podem accedir a la informació que hi ha en tots dos, de manera que maximitzem el nostre potencial per respondre, amb tots els nostres recursos, a les experiències de la vida.

Es tracta d’un mètode que et retorna el TEU PODER PERSONAL: és una eina amb la que canvies les creences que tens al subconscient, de manera que crees el potencial per després poder escollir com actuar per obtenir els resultas que desitges. Així, les creences creen el teu potencial, que alhora crea les teves accions, que generen una resultats, que ratifiquen el que creus. Seria un circuit així: creences→potencial→accions→resultat→creences.

Quines creences es poden canviar amb PSYCH-K®?
Amb PSYCH-K® podem canviar tots aquells “obstacles” que ens anem trobant en el nostre dia a dia i que ens dificulten arribar als nostres objectius. Així per exemple, pots:

• Eliminar pors, com per exemple, la por escènica, la por a parlar en públic, les pors que apareixen durant l’embaraç, la por a volar, a escalar, als insectes, a ser bona mare/pare, etc.
• Millorar el teu estat d’ànim, pensar en positiu, deixar anar els estats negatius, “anomenats” depressió,…
• Millorar les teves relacions de parella, com et relaciones amb els homes/dones, les teves relacions sexuals,…
• Creences al voltant de l’embaraç, la facilitat per quedar-nos embaraçades, la fertilitat, …
• Millorar les teves relacions amb els teus fills, la comunicació amb ells, les expressions d’amor i afecte, la criança amb amor, el respecte pels seus processos de creixement, ajudar-los sense estrés en les seves tasques escolars,…
• Atraure prosperitat econòmica, els diners, la feina, la vocació, …
• Guanyar concentració: en la lectura, en les tasques diàries del dia a dia, en els estudis,..
• Dormir bé (insomni), conciliar el son, llevar-se descansada, ….
• Eliminar al.lèrgies
• Tenir un bon rendement esportiu.
• Perdre pes
• Deixar de fumar
• Eliminar l’estrés, relaxar-se, guanyar tranquil.litat i pau interior….

PSYCH-K® ens facilita el camí per reconectar amb el nostre poder personal i crear dia a dia la vida que tant desitgem. Així que recorda: el poder está dins teu, CREU EN TU!

En paraules del propi originador, Rob Williams, PSYCH-K® és:
– un procés de canvi no-invasiu i interactiu, aplicat amb èxit durant més de 25 anys!
– un procés simple i tot així poderós per canviar creences subconscients que són limitants.
– una combinació única de diverses eines de canvi, algunes contemporànies i altres ancestrals, derivades de les investigaciones contemporànies en neurociència, així com de l’antiga sabiesa cos-ment.
– un apropament novedós a facilitar el canvi a nivell subconscient, on, com a mínim un 95% de la nostra consciència, opera.
– un procés que trascendeix els mètodes standard de visualizació, afirmacions, força de voluntad i pensament positiu, especialment eficaç en àrees de canvi del comportamient i hàbits, benestar i reducció de l’estrés.

SESSIONS:
Pots fer una sessió individual de PSYCH-K® per caviar les creences relacionades amb qualsevol objectiu que tinguis a la vida (viure en armonia, ser feliç, comunicar-te de manera eficaç, deixar anar les pors, compartir i disfrutar amb la teva parella/familia/amics/fills, guanyar diners, tenir feina, gaudir de una salud òptima, ser més constant i disciplinat, alimentar-te de manera sana, conectar amb i confiar en el teu Ser Interior, dormir bé, tenir un bon rendiment esportiu, perdre pes, deixar de fumar, aprendre a relazar-te, meditar, etc)

SI US PLAU, TINGUES EN COMPTE QUE EL PSYCH-K® ÉS UN MÈTODE PER CANVIAR CREENCES EN EL SUBCONSCIENT, NO ÉS UNA TERÀPIA.

Durada de les sessions: 45 minuts. Cada sessió és per un objetiu o meta. Es poden canviar una o varies creences en una sessió.

Nombre de sessions necessaries:Depén molt de la persona i del que vulgui canviar. Alguns temes requereixen una sola sessió i els canvis produïts es veuen o es senten de manera instantànea o en un curt periòde de temps. Altres vegades pot ser que després de la primera sessió, faci falta canviar algunes creences més (en ocasions és com una ceba a qui vas treient capes fins arribar al centre). PSYCH-K® és un procés que retorna el Poder Personal a la persona, així que el que triga, depén de molts factors.

Freqüència convenient:PSYCH-K® és un mètode que et retorna el Poder Personal i cada persona és única. Així, cada canvi de creença és únic i els resultats varien segons la persona i l’objectiu. Després del teu primer canvi de creença, tu mateix, i després de valorar els resultats, decidiràs si fer més i quan. Recorda que el PSYCH-K® no és una terapia, sinó una forma de tornar-te el teu Poder Personal.

El més interessant, és que amb cada sessió de PSYCH-K® hi ha una millora en general i en particular tant de l’individu com del món. Recordem que ser, tenir o fer el que desitgem ens converteix en éssers més feliços.