T'acompanyem en el teu camí
a l'èxit i al benestar

El nostre propòsit: ¡Ajudar-te a despertar!

¿Vius alguna d'aquestes situacions?

Trastorns del neurodesenvolupament

- Dificultats o trastorns de l'aprenentatge
- Manca d'estratègies o hàbit d'estudi
- Dificultats atencionals

Psicologia Clínica

- Situacions personals que et fan patir
- Canvis en la vostra dinàmica familiar
- Dificultats per relacionar-te

Logopèdia

- Desenvolupament tardà de la parla
- Dificultats en la pronunciació
- Dificultats en el llenguatge

Sempre amb tu

T'acompanyem

A Taktikum, guiem, acompanyem, eduquem i ensenyem incloent elements intel·lectius, pràctics i emocionals en totes les nostres sessions, per poder proveir als alumnes el que necessiten en funció del seu moment evolutiu.

A Taktikum busquem l'estímul de les capacitats dels alumnes en tots els àmbits de l'aprenentatge i el creixement personal, utilitzant diversitat d'estratègies, eines de seguiment, activitats per a la reflexió i comunicació. Potenciem la promoció de les facultats de comprensió, creativitat i responsabilitat social que es despleguen a cada alumne. És per això que un dels nostres propòsits és el de despertar les facultats individuals de cada nen/a, per a un creixement harmònic.

També tractem els trastorns conductuals, emocionals i del desenvolupament, per millorar o resoldre el seu impacte negatiu en l'adaptació al context familiar, escolar i social, prevenint la relativa continuïtat d'algunes formes de patologia en l'edat adulta.

¿Què oferim?

Coneix tot el que podem fer per tu
i pels teus

Psicopedagogia

Prevenció, detecció i reeducació dels trastorns de l'aprenentatge i/o del neurodesenvolupament

Psicologia

Avaluació, diagnòstic, tractament i rehabilitació de tots aquells problemes que afecten la salut mental i que poden generar molèsties o patiments

Logopèdia

Prevenció, detecció, evaluació, diagnòstic i tractament dels trastorns del llenguatge i la comunicació

Seguiment escolar

Acompanyament de l'alumnat per guiar-los en el seu procés d'aprenentatge i implementar les estratègies instrumentals i interpersonals que els permetran abordar els seus processos d'aprenentatge d'una forma més competent i autònoma.

Atenció i Assessorament a Famílies/Educadors

Ajuda a famílies i educadors que, per diferents motius, requereixen l'acompanyament d'un professional especialitzat que els ajudi a organitzar de manera més saludable la dinàmica familiar o escolar.

Psiquiatria

Derivem a especialistes externs.

Deixa-ho a les nostres mans

Taktikum està format per un equip d'especialistes de l'àmbit de la psicopedagogia, logopèdia i psicologia, amb una forta vocació en tots els àmbits de l'educació i la psicologia, que comprèn bé els processos d'aprenentatge de les diferents fases del desenvolupament de l'alumnat i vol guiar-te i acompanyar-te en el teu procés cap a l'èxit i el benestar.

El Nostre Equip

LLestos per ajudar-te i acompanyar-te

Anna Olivella
Directora i Psicopedagoga
Marta Gómez
Psicopedagoga
Alba Farran
Logopeda i psicòloga nº col.legiada 26691
Pablo Pons
Psicòleg nº col.legiat 30071
Mònica Segarra
Psicopedagoga
Paula Peña
Psicòloga
Blanca Grau
Psicòloga General Sanitaria
Olga Arasa
Psicòloga Clínica
Testimonis

¿Què opinen
les nostres famílies?

"Taktikum ens va cambiar la vida. Vam arribar per casualitat en un moment de incertesa i desconeixement, i l´Anna , la seva directora, desde el primer minut ha estat SEMPRE ajudant-nos, escoltant-nos i la seva implicació ha sigut brutal. He portat els meus dos fills, un d´ells encara hi va, i el tracte ha sigut i és exquisit. Bons consells, bones classes, bona dinàmica, tot ha fluit. No tinc paraules per agraïr el seu recolzament durant tots aquests anys. També per la Marta. GRÀCIES PER TOT "

Irene Carreras

" Taktikum per nosaltres ha sigut una família, una segona casa, un lloc on a més d’ajudar-nos a nivell acadèmic, ens ha ajudat a ser les persones que som a dia de avui. La confiança i seguretat que ens transmetia, l’apropament que passava més enllà de ser un estudiant i un professor a una gran amistat. Taktikum ens ha demostrat valors com la paciència, la perseverança, el creure en un mateix i el seguir lluitant fins obtenir els propis objectius sense rendir-se. També ens ha ajudat a ser positius amb nosaltres mateixos i a aprendre dels propis errors. Des de el primer dia que vàrem entrar a Taktikum, ens vam sentir molt ben acollits, ja per la seva amabilitat com per la seva atenció i preocupació. Parlàvem dels nostres problemes tant de dintre l’escola com a fora, sense jutjar-nos, tot el contrari, ens recolzaven i entenien. Moltes gracies a tot l’equip de Taktikum; especialment a l’Anna per aguantar-nos tots aquests anys. Una abraçada molt gran "

Sequi i Mat

" TAKTIKUM en mi familia ha sido sinónimo de TRANQUILIDAD Cuando te enfrentas a una situación desconocida valoras mucho la orientación y el acompañamiento. Muchas veces necesitas una segunda opinión y un entorno extra escolar para reforzar el desarrollo natural de tu hijo. Taktikum te ofrece un disgnostico y plan de acción que se adapta a cada necesidad de manera totalmente individualizada. Tienes la tranquilidad de saber que son profesionales cualificados que saben lo que hacen, que acompañan al alumno en todo el proceso. Puedes contar con su apoyo a lo largo del curso porque sabes que se preocupan y sobre todo se ocupan día a día con motivación, alegría y soluciones adaptadas Tienes la tranquilidad de compartir objetivos con una comunicación constante y cercana transmitiendo calma y abordando cada tema de forma personal con un equipo humano que te facilita cada etapa en un lugar adaptado al alumno y a sus necesidades. Tu hijo se siente seguro y tu vas viendo como los resultados van apareciendo y los obstáculos se van salvando. Nosotros recomendamos Taktikum siempre a todas las familias que necesitan una mano amiga con la que recorrer el a veces no fácil camino de la enseñanza academica "

Yolanda

" Hace 4 años que conocimos a Anna y a su ESTUPENDO equipo. Llegamos muy inseguros y perdidos con la situación de Álvaro y a día de hoy, Taktikum ya es como parte de la familia. Han sabido ayudar a nuestro hijo en todas y cada una de las problemáticas psicológicas, fonéticas y lingüísticas que presentaba. Que ayuden así a tu hijo, es de agradecer, ¡y mucho! "

Cristina LL

" Descubrimos el centro Taktikum i La directora, Anna, nos dió tiempo para la primera entrevista e inmediatamente sentimos su actitud humana y cercanía emocional. Explicó ejemplos de niños que afrontan los mismos problemas que nuestro hijo. Sentimos comprensión y apoyo directo, como si ya pertenecieramos al centro. También nos gustó que Anna sea responsable de la terapia infantil; siempre sigue el progreso de cada niño. El centro ha sido un apoyo sólido en la evolución de nuestro hijo. Hizo grandes progresos, ganó confianza y, si era necesario, Anna recomendaba otro centro para un diagnóstico más profundo. En general, Taktikum se ha convertido en un segundo hogar para nosotros que recomendamos sin dudarlo "

Agathe Bay

" Después de 3 años que Carlota ha ido a Taktikum, la mejoría en ella a nivel personal y académica ha sido considerable. Ahora, tanto en casa como en el colegio vemos que ha superado con creces su autoestima, a ser más autónoma, mejorado su comprensión y a buscar herramientas para solucionar cualquier problema que se le presente. Ahora Carlota ya vuela sola con las alas que hemos ido tejiendo entre todos. Gracias. "

Olga Carreño

" Sólo tenemos palabras de agradecimiento para describir nuestra experiencia en Taktikum. Una de nuestra hijas está recibiendo por segundo año consecutivo clases de refuerzo que le están dando el apoyo y las motivaciones suficientes para seguir con sus estudios. Además, la comunicación entre Taktikum y el colegio facilita la labor y el enfoque de las sesiones. La familiaridad y la cercanía con todos los profesionales de Taktikum hace que, como padres, nos sintamos tranquilos sabiendo que estamos en buenas manos. Es por todo ello que no dudamos en recomendar Taktikum, que cumple con todas nuestras expectativas. "

Irene & Carlos

" Nuestra experiencia en Taktikum ha sido la de descubrir una familia donde confías aquello que más quieres: tus hijos. Trato muy cercano y profesional. La metodología adquirida junto con el apoyo y confianza personalizada de su reeducadora ha hecho que nuestra hija haya progresado en todas las áreas que necesitaba. Nos hemos sentido acompañados desde el primer día por un gran equipo profesional encabezado por Anna. Sin duda el mejor lugar donde confiar la educación de tus hijos! "

Marcos & Marlen

Demana més informació

Si vols més informació, estarem encantats d'atendre't.